Katten elsker at kramme hendes gravide mave - men vent til babyen endelig kommer til verden

Ane Sørensen

425 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

Da Liel Ainmar Assayag ventede sin lille søn, blev hun overrasket over, hvordan katten Panda reagerede på hendes voksende mave.

Gennem hele graviditeten viste Panda en utrolig affektion over for sin canadiske ejer. Hun brugte en stor del af sin tid på at ligge op ad den store varme babybule - sommetider med poterne langs siden på den, så det faktisk lignede, at hun omfavnede den.

Læs mere: Modig kat kommer til undsætning, da far 'angriber' baby

Det skriver Daily Mail.

- Da jeg blev gravid, begyndte hun at følge efter mig rundt i huset og lagde sit hoved på min mave, mens hun spandt, har Liel Ainmar Assayag fortalt i et interview med Bored Panda.

Læs mere: Strejfende kat redder baby fra at fryse ihjel

For omkring fire måneder siden kom sønnen Sean endelig til verden. Selvom han stadig kun er en lille baby, har han og Panda allerede et meget nært forhold til hinanden.

Læs mere: Politikvinde ammer forladt baby tilbage til livet

Pandas omsorg for lille Sean er nemlig ikke falmet, siden han kom ud af moderens mave. Snarere tværtimod - hun putter sig stadig helt tæt ind til den lille dreng og spinder veltilfreds.

Læs mere: Mor viser babyen familiens kat - reaktionen er fantastisk

Udover Panda har Liel Ainmar Assayag også to andre katte. Men det er uden tvivl Panda, som har taget bedst imod familiens nyeste medlem.

Læs mere: Nybagt mor efterlader sin baby hjemme hos faderen - bliver forbløffet, da hun får denne sms

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven. Men i dette tilfælde, kan der vist ikke være nogen tvivl om, at det er katten.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler: