Keira Knightley: Jeg var en drengepige

Den 29-årige skuespiller Keira Knightley siger i et nyt interview, at hun ikke går op i sit udseende. Hun bliver dog alligevel ofte hyldet som en af de mest ikoniske britiske skønheder med sine markerede kindben og sin berømte trutmund.

Det eneste tidspunkt hun selv giver sit udseende særlig opmærksomhed er dog, når det forhindrer hende i at få tildelt en filmrolle, lyder det fra hende selv.

- Jeg tænker aldrig på skønhed. Det at være smuk er angiveligt et tveægget sværd: Dit udseende skaffer dig visse roller, men diskvalificerer dig fra andre. Det er den måde, branchen fungerer på, siger hun til det franske magasin Madame Figaro.

Keira Knigthley gik til fest i sin brudekjole. Se billedet på ELLE.dk

Keira Knightley var en drengepige
Keira Knigthley, der er gift med The Klaxons-musikeren James Righton, afslører desuden, at hun var en drengepige, mens hun voksede op, og at hun ikke engang gik i nederdele eller viste interesse for makeup, før hun blev 14.

- Jeg plejede at være en drengepige. Jeg gik ikke engang i kjole eller nederdele, før jeg var 14. Så startede jeg med at eksperimentere med makeup, så snart jeg fik lov til det, fordi det er sjovt at ændre sit udseende, når man er teenager, siger Keira Knigthley.

Skuespilleren spiller en rolle

Skuespilleren har senere oplevet, at hun som voksen har haft lyst til at være forførende til ære for andre mennesker og nogle gange endda for det modsatte køn.

Læs mere om Keira Knightleys bryllup på ELLE.dk

Atonement-stjernen er nu ansigt for Chanels Coco Mademoiselle-duft, og selv om hun nyder at optræde for kameraerne, så holder hun fast ved, at det stadig kun er en rolle. At hun ser ud, som hun gør skyldes ganske enkelt, at hun bliver hjulpet godt på vej af folk omkring hende.

Juliane Olsen, ELLE.dk, Aller Media

 

Dagens Gossip