Keller spiller i Randers til sommeren 2016

Christian Keller tager et år mere i Randers FC.

Superligaklubben har forlænget sin aftale med den 34-årige profil, så han foreløbig spiller i klubben til sommeren 2016.

Det oplyser Randers FC i en pressemeddelelse.

- Det var dejligt for mig, at Randers FC tidligt kom med et ønske om forlængelse. Så længe Randers FC har lyst, og jeg samtidig selv har både lysten og motivation til at fortsætte, var der kun én ting for mig at gøre, og det var at forlænge aftalen, siger Christian Keller i pressemeddelelsen.

Christian Keller er i gang med sin tredje sæson i superligaklubben, som er på tredjepladsen i Superligaen efter 11 spillerunder.

Keller har blandt andet tidligere spillet i udenlandske klubber som Torino, Lazio og norske Stabæk, og han har et stort plus i cheftræner Colin Todds bog.

- Når han spiller, hænger han aldrig med skuldrene, han kæmper gennem samtlige 90 minutter. Han er en stor ambassadør for klubben. Selv om han har rundet de 34 år, leverer han fortsat varen. Han er en stor karakter, en stor spiller, siger Colin Todd.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip