Kemi kommer først for ungt dansk stjerneskud

Hun har været nomineret til en Reumert-pris og så er hun for nylig blevet kåret til Shooting Star ved filmfestivalen i Berlin. Det seneste år har skuespillerinden Danica Curcic været på alles læber, men faktisk er det først nu, hun debuterer med en stor rolle i en spillefilm.

I filmen "Lev Stærkt" spiller hun nemlig pigen Signe, der uforvarende kommer til at skabe splid mellem vennerne Nikolaj og Martin, der bliver spillet af Cyron Melville og Jakob Oftebro.

Rollen har krævet både intime og følsomme scener, og her har det hjulpet den 28-årige skuespillerinde, at hun kendte drengene i forvejen.

- Jeg glædede mig vildt meget til at spille sammen med dem, fordi vi også er gode venner. Vi ved, hvordan hinanden arbejder, og jeg vidste, at vi nok skulle skabe noget fedt, fordi vi har god kemi, fortæller hun.

Netop kemien har været vigtig for hende.

- Det hjælper, at man har god kemi, for så kræver det ikke så meget på lærredet. Den kemi og kontakt var der fra starten af, så det var let at gå ind i det. Nogle gange sker det, at man ikke har kemi, og så er det svært, siger hun.

Selvom der er god kemi, kan det alligevel være svært at filme nogle scener.

- Jeg tror ikke nødvendigvis, at man bliver mindre blufærdig, bare fordi man kender hinanden. Men hvis man skal lave sexscener eller meget voldsomme scener, så hjælper det, at man føler sig tryg ved hinanden, og at man føler, at der er en respekt, forklarer Danica Curcic.

- Det handler også om, hvordan instruktøren er, og om han skaber tryghed, siger Danica Curcic, der føler, at hun har været i gode hænder hos Christian E. Christiansen, der står bag filmen.

"Lev Stærkt" havde premiere de 26. juni.

Newspaq

 

 

Dagens Gossip