Ken Ilsø fortsætter karrieren i Kina under trænerikon

Den danske fodboldspiller Ken Ilsø fortsætter karrieren hos den kinesiske klub Guangzhou R&F. Det skrev fotbollskanalen.se fredag aften, og senere er det blevet bekræftet af klubbens danske assistenttræner, Mads Davidsen, på twitter.

Som cheftræner får Ilsø ingen ringere end det svenske trænerikon Sven-Göran Eriksson, der har stået i spidsen for blandt andre Lazio, Roma, Manchester City samt det engelske landshold.

Ken Ilsø har stået uden klub, siden han for godt to uger efter gensidig forståelse fik annulleret sin kontrakt hos den tyske 2. Bundesliga-klub Bochum.

I den forbindelse forklarede Ken Ilsø til Tipsbladet, at han ikke kunne forene sine værdier med at spille i en tysk klub.

Den 27-årige offensivspiller nåede også at spille for Fortuna Düsseldorf, mens han forinden havde succes i Superligaen for først Sønderjyske og siden FC Midtjylland.

I den kinesiske klub bliver Ilsø blandt andre holdkammerat med angriberen Abderrazak Hamdallah, som FC København forhandlede om i det forgangne transfervindue. Han blev ligeledes hentet til Guangzhou fredag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip