Kendis-instruktør angrebet med ventilator

18/10/2013 16:13

admin

Nyheder
Den kendte filminstruktør Michael Bay taler nu ud om torsdagens episode, hvor han og resten af filmholdet blev angrebet af en voldelig sælger under optagelserne til "Transformers".Instruktøren skriver på sin blog, Michaelbay.com, at det var som at være med i en Zombie-film.Den vrede mand var fornærmet over, at filmoptagelserne forhindrede hans arbejde som sælger. Han havde inden fået en økonomisk kompensation for at lade filmholdet bruge stedet, men det var ikke nok.Først forsøgte han at presse dem til at betale fire gange så meget. Da det ikke gav resultat, angreb den forsmåede sælger sammen med et par andre mænd filmholdet, skriver Michael Bay. Blandt andet blev instruktøren selv angrebet med en ventilator.Der skulle 15 vagter til at stoppe den aggressive sælger.- Han bed faktisk i en af vagternes sko. Sindssygt, beskriver instruktøren, der også har delt sin version af sagen på det sociale netværk Twitter.Episoden fadt sted i Hong Kong, hvor indspilningerne til den nye "Transformers"-film finder sted.Newspaq

Mest læste i dag

Den kendte filminstruktør Michael Bay taler nu ud om torsdagens episode, hvor han og resten af filmholdet blev angrebet af en voldelig sælger under optagelserne til "Transformers".

Instruktøren skriver på sin blog, Michaelbay.com, at det var som at være med i en Zombie-film.

Den vrede mand var fornærmet over, at filmoptagelserne forhindrede hans arbejde som sælger. Han havde inden fået en økonomisk kompensation for at lade filmholdet bruge stedet, men det var ikke nok.

Først forsøgte han at presse dem til at betale fire gange så meget. Da det ikke gav resultat, angreb den forsmåede sælger sammen med et par andre mænd filmholdet, skriver Michael Bay. Blandt andet blev instruktøren selv angrebet med en ventilator.

Der skulle 15 vagter til at stoppe den aggressive sælger.

- Han bed faktisk i en af vagternes sko. Sindssygt, beskriver instruktøren, der også har delt sin version af sagen på det sociale netværk Twitter.

Episoden fadt sted i Hong Kong, hvor indspilningerne til den nye "Transformers"-film finder sted.

Newspaq