Kendisturné fik rystende finale

Den amerikanske rapper Eminem er måske ikke den højeste fyr i verden, men man ville nu nok alligevel vægre sig lidt ved at skulle kaste flere liter isvand i bærret på den iltre rimsmed. 

Ikke desto mindre var det lige nøjagtig det, der skete, da sangerinden Rihanna lørdag den 23. august trak Eminem med ind i den seneste velgørenhedsdille, den såkaldte Ice Bucket Challenge, der forsøger at samle penge ind til den tragiske nervesygdom ALS. Det skriver Billboard.

Makkerparret var ved at runde deres sjette og sidste fælles koncert på turnéen "The Monster Tour" af, da Eminems publikumsoppisker, Denaun Porter, mindede den blege rapper om kollegaen Dr. Dres udfordring. Og så var der ikke meget andet at gøre for Eminem end at sætte sig og vente pænt på en stol på scenen, mens Rihanna fik udleveret det iskolde chok i form af en stor spand isvand.

- Hvis det ikke var til et velgørende formål, ville jeg være så forbandet vred lige nu, lød det bistert fra Eminem til det hujende publikum.

Fornøjelsen var nu ganske kort for sangerinden, der hurtigt fik samme tur med den lige så hvide rapper Vanilla Ices klassiker "Ice Ice Baby" som soundtrack.

Se Eminem modtage det kolde gys her:

Newspaq