Kendt komiker om sine børn: Som et fængsel

Det buldrer derudaf med testosteron hjemme hos komikeren og skuespilleren Will Ferrell og hans svenskfødte kone, Viveca Paulin.

Med de tre livlige krudtugler, Axel på fem, Matthias på otte og 11-årige Magnus, må far-Ferrell tage regime-metoder i brug for at få styr på flokken, fortæller han i et interview med magasinet People.

- Det, der sker, er, at man må udstede ordrer: Gå ovenpå nu, børst tænder, sluk lyset. Der er så meget kaos, at man ikke har tid til at formulere sig ordentligt, siger 47-årige folkekære Ferrell, der uden for sine kække filmroller privat agerer militærmand for at få rollingerne til at makke ret.

- Jeg kan kun forestille mig, at det kan sidestilles med, hvad det vil sige at drive et fængsel, siger Ferrell og fortsætter:

- De øjeblikke, hvor jeg virkelig mister besindelsen og bliver far med stort F, tænker jeg ofte, at hvis nogen var flue på væggen hjemme hos os, ville de synes, at jeg ikke er nogen sjov far - faktisk alt for streng, mener komikeren om sin egen faderrolle.

Ferrell mødte sin svenske kone under et skuespilkursus i New York i 1995, og parret giftede sig fem år senere. Han brød igennem i det populære sketch-show "Saturday Night Live" og har siden haft komikken som sin levevej med utallige gakkede komedieroller.

Ferrell betragtes som et medlem af den såkaldte "Frat Pack"-bande, der er den førende elite inden for komedieskuespillere, der brød frem i de sene 90'ere og starten af 00'erne. Resten af den eksklusive klub består af Jack Black, Ben Stiller, Steve Carell, Vince Vaughn og brødrene Luke og Owen Wilson.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip