Kendt milliardær hylder dansk vovehals

Den danske kitesurfer Nick Jacobsen er en af verdens vildeste vovehalse, når han får en drage i hænderne og et bræt under fødderne. 

I juni måned lavede han et spring fra den britiske milliardær Richard Bransons hus, hvor han skulle flyve fra taget af huset og de godt 40 meter ned til vandet, hvor han skulle lande på vandet. 

Det lykkedes for danskeren, og efterfølgende udfordrede Richard Branson danskeren til at gøre det samme fra taget af et andet hus i Caraibien, som milliardæren ejer. 

Men på grund af ugunstige vejrforhold lykkedes stuntet ikke, men nu har han fået bevist, at han sagtens kan, når forholdende er til det. 

Forleden tog han nemlig revanche med et spring fra taget af milliardærens familiehus på den private ø, Moskito Island. 

- Han har gjort det igen. Denne gang sprang han fra taget af min families nye hus på Moskito Island. Os der kiggede holdt vejret i nervøsitet og spænding, da Nick sendte sig selv ud fra det højeste punkt på huset. Han passerede mange meters klipper og sten, før han landede sikkert i vandet, skriver Richard Branson til videoen af springet, som han har lagt ud på sin egen kanal på Youtube. 

 

Dagens Gossip