Kendt skuespiller langer ud efter pædofile i barsk video: Er det okay, de slipper med en bøde?

Skrevet af Sol Stoffregen

23/08/2014

Dagens topnyheder

Den 34-årige svenske skuespiller, Noomi Rapace, der tog verden med storm i filmrollen som Lisbeth Salander i Stieg Larssons Millinium-triologien, har fået nok. Hun kræver en ændring af straffen for folk, der forgriber sig seksuelt på børn. Ifølge Noomi Rapace skal pædofile ikke kunne slippe med en bøde for deres handlinger.

Læs også: Mor og far undrede sig over 13-årig datter fik utallige nye "venner": Årsagen fik dem til at ringe til politiet

Derfor optræder den kontroversielle skuespiller i en dyster kampagnevideo, hvor hun fortæller en sørgelig historie, som hun håber, kan få folk til at støtte hendes kamp.

- Del denne film, og du størrer vores krav om, at ingen, som forgriber sig på børn, skal kunne slippe med en bøde, lyder budskabet fra Noomi Rapace i videoen, som ligger på YouTube.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Kampagnevideoen er iværksat af organisationen Ecpat (End Child prostitution, child Pornography And the Trafficking of children for sexual purposes), som er et network, der arbejder for at bekæmpe seksuel udnyttelse af børn.

Se videoen her: