Kent Nielsen: Efteråret er næsten godkendt

Efteråret har været en svingende affære for AaB's forsvarende mestre og pokalmestre, der holder vinterpause på en foreløbig sjetteplads i Superligaen efter 1-1 mod OB i Odense lørdag aften.

Alligevel er AaB-træner Kent Nielsen overordnet godt tilfreds med sit mandskab, som i trænerens øjne har vist gode takter i visse perioder af efteråret.

- Defensivt har vi set stærke ud i efteråret. Det er jo ikke fordi, vi har lukket specielt mange mål ind. Offensivt har intentionerne været der, men vores effektivitet har manglet, siger AaB-træneren.

Selvom resultaterne ikke altid har flasket sig for nordjyderne, har Kent Nielsen alligevel set tegningen til noget mere i AaB-spillet.

- Efteråret er godkendt på nogle parametre. Vi kigger også meget bag om resultaterne. Vi kigger blandt andet meget på indsats.

- Hvor mange kunne eksempelvis spille med så ungt et hold, som vi gjorde mod OB og stadig ligne et superligamandskab? Det er jeg faktisk godt tilfreds med, siger Kent Nielsen.

AaB's Thomas Enevoldsen kom på tavlen med sit første superligamål i denne sæson, men på trods af scoringen, er han stadig ærgerlig over, at AaB ikke har skrabet flere point til sig i efteråret.

- En klub som AaB sigter altid efter top-fire. Man er selvfølgelig ikke bedre end den position, man går på ferie på. Det kræver hårdt arbejde i foråret, for det er jo ikke umuligt at komme i top-fire, siger lørdagens AaB-målscorer.

Men selvom formen ikke har set ud som i foråret er der dog én ting, der ifølge AaB-træner Kent Nielsen kan redde nordjydernes efterår.

Torsdag spiller AaB den sidste kamp i Europa Leagues gruppespil ude mod portugisiske Rio Ave, og her har nordjyderne fine chancer for at spille sig videre til forårets knockoutkampe.

- Hvis vi kan kvalificere os på torsdag, så har det været et fantastisk 2014 for os, siger Kent Nielsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip