Kent Nielsen: Europa fylder ikke for os

Skrevet af admin

16/05/2016

Dagens topnyheder

Med nederlaget til Hobro i Alka Superligaen er kvalifikation til de europæiske turneringer kommet længere væk for OB, men ifølge træneren er det ikke noget, de selv har brugt så meget tid på at tænke over.

- Vi er glade for, at der er blevet skrevet og snakket om kvalifikation til Europa, for så har vi haft gode resultater, men at komme i Europa er et tema, som omverdenen har brugt mere tid på, end vi selv har.

- Alle, som har gået i skole og haft regning, kan jo godt se, afhængigt af de andre resultater, at det bliver svært at nå, siger Kent Nielsen.

Flere hold har det som mål, at nå en af pladser i Superligaen, der giver adgang til kvalifikationsturneringerne i Europa. I OB er det dog ikke det, der motiverer dem.

- Og det er ikke det, der motiverer os. Det er sejren i den enkelte kamp som, vi tror på, flytter mest i stedet for at tænke fire kampe frem og håbe på sejre, som giver en plads i Europa.

- Vi har en målsætning om en solid midterplacering, og det er vi også godt på vej til, siger OB-træneren.

Hos Rasmus Festersen har det i lang tid heller ikke været i hans tanker.

- Vi har længe vidst, at vi ikke kommer i Europa. Jeg har sagt før, at man bliver lidt skizofren af at snakke om det. Den ene uge efter en sejr er vi på vej i Europa og den næste taber vi, og så er det ikke et tema mere.

- Nu glæder jeg mig til i morgen, hvor chancen forhåbentlig er væk, så vi ikke skal tænke mere på det, siger OB-angriberen.

Der resterer tre kampe for OB, og det handler for dem om at slutte sæsonen godt af.

- Vi skal slutte ordentlig af og få et godt udgangspunkt til næste sæson, og så håber jeg, at vi kan klemme os ind i top-6, siger han.

/ritzau/