Kevin Magnussen savner fart i første træning

Tilskuerne er begyndt at strømme til Silverstone, hvor weekendens Formel 1-grandprix afvikles på søndag. Ved fredagens første træning var der dog rigeligt med ledige sæder på tilskuerpladserne.

Kevin Magnussen var også i aktion, og det gik mindre godt for McLaren-køreren ved formiddagens indledende træning.

Den 21-årige dansker var den første kører ude på banen, da der blev grønt lys, men han havde svært ved at få ordentlig fart i bilen.

Mercedes-køreren Nico Rosberg var den klart hurtigste, og tyskeren blev noteret for en omgang i tiden 1.35,424 minutter.

Næsten som sædvanlig blev Rosbergs holdkammerat Lewis Hamilton toer i tiden 1.36,155 minutter.

Magnussen var næsten to sekunder langsommere end Rosberg med tiden 1.37,231 minutter, og det rakte til en placering som nummer 10 ved den første ud af tre træninger på Silverstone.

Magnussens holdkammerat Jenson Button var en anelse hurtigere i tiden 1.36,963 minutter. Det var nok til at være den syvendebedste ved træningen.

Af alle kørerne var Magnussen dog den, som fik fuldført flest omgange. Hele 30 omgange blev det til på halvanden time.

Button fuldførte 25 omgange, det samme gjorde Rosberg, mens Hamilton nåede rundt 22 gange.

Williams-køreren Felipe Massa var uheldig at ramle ind i væggen efter under en halv time af træningen. Det venstre forhjul røg af, og uheldet ødelagde også gearkassen, og så var det slut for Massa efter kun syv omgange.

Senere fredag eftermiddag får kørerne lejlighed til at forbedre sig endnu en gang, og der er også programsat en tredje træning lørdag formiddag inden kvalifikationen til søndagens grandprix.

/ritzau/

 

Dagens Gossip