Kevin Magnussens bliver nummer 17 med ny motor

admin

425 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

Kevin Magnussen kørte sin Formel 1-racer i barrieren, da danskeren var ude på torsdagens anden frie træning i Monacos gader.

Ulykken skete i banens sidste sving.

Danskeren meddelte dog hurtigt, at han er ok, skriver hans team, Renault, på Twitter.

Formel 1's officielle hjemmeside skriver, at danskeren hurtigt var ude af bilen, og videooptagelser viser, at danskeren ramte barrieren med relativ lav fart.

Inden uheldet stod det klart, at skiftet til en ny motor ikke umiddelbart har givet nogen positiv effekt hos Kevin Magnussen.

I torsdagens anden træningssession satte danskeren blot 17.-bedste tid og nåede ud på 29 omgange før uheldet.

Danskerens bedste omgangstid lød på 1.17,530 minutter. Den var dog hurtigere end teamkollegaen Jolyon Palmers. Palmer kørte i 19.-bedste tid i 1.17,761 minutter.

Hurtigst af alle om eftermiddagen var Red Bull-teamets Daniel Ricciardo, som henviste Mercedes-kørerne Lewis Hamilton og Nico Rosberg til de efterfølgende placeringer.

Også torsdag formiddag måtte Magnussen nøjes med 17.-bedste tid, hvor han var 2,737 sekunder langsommere end verdensmester Lewis Hamilton, der var formiddagstræningens hurtigste.

Kevin Magnussen nåede om formiddagen at køre 34 omgange med sin nye Renault-motor.

Holdkammerat Jolyon Palmer, der stadigvæk kører med den tidligere motormodel, nåede at køre 22 omgange i første træning.

Det skyldes dog også, at Palmer til sidst i træningen udgik efter at være kørt af banen. Briten blev noteret for tredjedårligste tid.

Da banen i Monaco er vanskelig at overhale på, er det en stor fordel at sætte en god kvalifikationstid i lørdagens kvalifikation.

/ritzau/