Kian Hansen: Chancen for debut bliver ikke større

Nantes-spilleren Kian Hansen har været udtaget til landsholdet en del gange i 2014, men debuten lader fortsat vente på sig.

Den kan komme tirsdag aften i en venskabskamp mod Rumænien for den 25-årige vestjyde.

- Chancen bliver ikke meget større for en debut. Vi er ikke mange tilbage i truppen, og mange af de etablerede spillere er sendt hjem, men nu må vi se, siger Kian Hansen før kampen i Bukarest.

Spillere som Thomas Kahlenberg, Pierre-Emile Højberg, Michael Krohn-Dehli, Morten "Duncan" Rasmussen og Lasse Schöne har forladt landsholdstruppen efter fredagens 3-1-sejr i Serbien.

I forvejen måtte anfører Daniel Agger og Jakob Poulsen blive hjemme i Danmark på grund af skader.

Kun Lucas Andersen og Anders Christiansen er blevet kaldt ind i truppen, hvilket betyder, at konkurrencen ikke er så hård.

Alsidige Kian Hansen, der både kan spille i midterforsvaret og på midtbanen, tager alligevel ikke debuten for givet.

- Jeg ved det ikke, og jeg kan kun håbe. Man kan sige, at jeg efterhånden ved, hvad Morten Olsen forventer. Der er dog ikke nogen forskel i den måde, jeg sætter mig op til kampen på.

- Det vil være fedt at få debuten, men det er svært at svare på, hvor specielt det vil være. Det kan jeg sige, når jeg har prøvet det. Som udgangspunkt er det en normal kamp. Men landsholdet er det største, man kan opnå som dansk fodboldspiller, så der må jo være noget specielt over det, siger han.

Der er kampstart klokken 19.30 tirsdag i Bukarest. Den eneste spiller, som landstræner Morten Olsen har garanteret en startplads er målmand Stephan Andersen, der afløser førstevalget Kasper Schmeichel.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip