KIF knockouter BSV i ligapremieren

KIF Kolding København fik lørdag en fremragende start på Herre Håndbold Ligaen med en udesejr over Bjerringbro-Silkeborg.

De forsvarende mestre vandt uden de store problemer 25-16 over midtjyderne, der har forstærket sig med stregprofilen Michael V. Knudsen før denne sæson.

Det begyndte meget godt for Knudsen og BSV, der førte 9-8 ved pausen, men i kampens sidste halve time gik det helt galt for Peter Bredsdorff-Larsens mandskab. De sidste 30 minutter endte 17-7 til KIF.

Selv om der var tale om en ligapremiere, så er BSV hårdt plaget af skader. Michael V. Knudsen måtte spares i store dele af opgøret på grund af problemer med baglåret. Derudover måtte den norske stjerne Kristian Kjelling tage plads på tilskuerpladserne.

Gæsterne fra KIF stiller ligesom i sidste sæson med et skræmmende mandskab med profiler som Kasper Hvidt i målet, Bo Spellerberg og Lars Jørgensen. Kasper Irming er samtidig på vej op i omdrejninger efter en korsbåndsskade.

Første spillerunde i Herre Håndbold Ligaen bød også på en interessant kamp mellem Aalborg og Team Tvis Holstebro. Det opgør endte 24-24 efter en smal pauseføring på et enkelt mål til aalborgenserne.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip