KIF Kolding henter snæver sejr i Champions League

13/10/2013

Der blev ikke scoret særlig mange mål i Champions League-kampen mellem KIF Kolding København og Dunkerque. Men det var KIF Kolding, der slap bedst ud af den målfattige affære med en 20-18-sejr.

I slutfasen af kampen var begge hold trætte, og KIF Kolding havde yderst svært ved at bevare en meget smal føring.

Dunkerque fik reduceret til 18-19 med et minut tilbage af kampen, men KIF Kolding havde bolden og brugte tiden fornuftigt og rutineret med at få flere frikast.

Den unge bagspiller Lasse Andersson tog i slutsekunderne stort ansvar og scorede kampens sidste og meget forløsende mål til slutresultatet 20-18.

Grunden, til at kampen blev så målfattig, skyldtes to meget stærke forsvar, og i første halvlegs begyndelse var det helt absurd så få mål mål, der blev scoret.

KIF Kolding magtede kun at score et enkelt mål i de første 14 minutter af kampen. Det betød, at franskmændene hurtigt fik oparbejdet en solid føring på 4-1.

Men KIF Kolding kom stærkt tilbage og fik kontakt ved stillingen 6-6 efter 22 minutters spil. Og danskerne kom også foran med 10-6 i en periode, hvor det slet ikke kørte for Dunkerque.

Lasse Andersson spillede forrygende og lavede et hav af flotte langskud og var sammen med Bo Spellerberg årsag til, at KIF Kolding kunne gå til pause med en føring på 12-7.

I anden halvleg var det langt mere jævnbyrdigt, fordi franskmændene fik bedre styr på defensiven igen.

Hos Kolding-mandskabet måtte forsvarsspecialisten Lars Jørgensen tage stort ansvar i angrebet, fordi spillere som Kim Andersson og Lasse Boesen var plaget af skader.

KIF Kolding fik kun scoret otte mål i de sidste 30 minutter, men det var alligevel akkurat nok til at tage alle tre point.

KIF Kolding har med sejren hentet fire point i tre kampe i Champions League-gruppespillet.