KIF Kolding København indleder med sejr i slutspillet

01/04/2015

KIF Kolding København var favorit til at vinde det første opgør i håndboldens slutspil, da turen gik forbi Århus Håndbold.

Uden de store problemer vandt KIF Kolding København 31-25, og der var aldrig for alvor spænding om resultatet.

Århus Håndbold var allerede bagud med 11-16 ved pausen, og det forspring smed udeholdet ikke væk i anden halvleg. Tværtimod.

Målmand Kasper Hvidt samt bagspillerne Kim Andersson og Lukas Karlsson var blandt de bærende kræfter for KIF Kolding København, som blot udbyggede føringen i den sidste halve time af kampen.

Århus Håndbold fik godt nok reduceret til 20-24, inden KIF-mandskabet trak afgørende fra til 30-22-føring i slutningen af kampen.

Trods nogle pyntereduceringer i de sidste minutter af kampen lykkedes det ikke Århus Håndbold at hente point.

KIF Kolding København cementerer med sejren føringen i slutspillets gruppe 1 med nu fire point efter en kamp. Holdet havde to point med videre efter at have vundet grundspillet.

Århus Håndbold har fortsat ingen point, da aarhusianerne kom med i slutspillet som nummer otte i grundspillet.