KIF Kolding-topscorer: Skanderborg gav os problemer

Da KIF Kolding København onsdag aften vandt 29-23 ude over Skanderborg, var Lukas Karlsson helt i særklasse.

Den svenske playmaker brillerede specielt i første halvleg, hvor han stod for seks af KIF Koldings 14 scoringer.

- Skanderborg spiller på en helt særlig måde. Der presser tempoet op hele tiden, og det gav os visse problemer i første halvleg.

- Men det virkede til, at de løb lidt tør for kræfter i anden halvleg, og der fik vi muligheden for at par nemme mål, og det knækkede dem måske, så vi kunne trække det længste strå til sidst, siger Karlsson til klubbens hjemmeside.

Karlsson bød ind med seks mål i første halvleg, og det blev til syv mål i alt. Han var tilfreds med scoringerne, for i de første to spillerunder føler han ikke, at han har spillet op til sit vanlige niveau.

- Det var dejligt at komme ind og lave nogle mål og hjælpe holdet. Jeg har ikke spillet helt så godt, som jeg gerne ville i de første kampe mod Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg.

- Det var rart at få min scoringsprocent lidt op, siger Karlsson, som også var glad for at se sin svenske holdkammerat Kim Andersson tilbage i angrebet.

- Kim kommer med en imponerende fysik. Det kan godt være, at han ikke kan skyde for fuld kraft endnu, men alene hans tilstedeværelse giver et andet flow i angrebet. Han har et super overblik, og kan spille andre helt fri.

- Vi kender efterhånden hinanden rigtig godt, og det er dejligt at have Kim tilbage på holdkortet, fortæller Karlsson.

KIF Kolding København tager lørdag imod Mors-Thy, og her skal holdet forsøge at forsvare den øjeblikkelige førsteplads i ligaen.

/ritzau/