KIF Kolding: Vi kommer på hårdt arbejde mod Mors-Thy

KIF Kolding Københavns håndboldherrer leverede onsdag aften en solid præstation, da holdet vandt en sikker sejr på 29-23 over Skanderborg.

Samme aften var Mors-Thy på sejrskurs hjemme mod DM-sølvvinderne Aalborg Håndbold, men endte med at tabe kampen 22-23.

- Vi forventer at komme på hårdt arbejde mod Mors, som har presset Tvis og Skjern til det yderste og slået Sønderjyske i sæsonens første kamp. Så vi har stor respekt for Mors-Thy, siger KIF-træner Aron Kristjansson til klubbens hjemmeside.

I kampen mod Skanderborg måtte KIF Kolding København stille op uden forsvarskrumtappen Lars Jørgensen, som fortsat døjer med eftervirkninger efter det skud i hovedet, han fik i den seneste hjemmekamp mod Aalborg.

KIF Kolding København var også uden bagspilleren Kasper Irming, som havde fri, da han samme eftermiddag blev far for anden gang.

Irming er med igen lørdag, og det samme håber Kristjansson også vil være tilfældet for Lars Jørgensen.

- I kampen i Skanderborg fik vi godt gang i vort angrebsspil, men vi brændte lidt rigeligt, selvom vi scorede 29 mål. Der er basis for forbedringer, mener Kristjansson.

Hos Mors-Thy er keeper Dane Sijan den store profil på et stærkt kollektiv med individualister som playmaker Jac Karlsson, den skudstærke unge bagspiller Tobias Ellebæk, fighteren på stregen Asbjørn Madsen og højrebacken Jesper Meinby Pedersen.

Kampen mellem KIF Kolding København og Mors-Thy fløjtes i gang lørdag klokken 16 i Trefor Arena Kolding.

/ritzau/

 

Dagens Gossip