KIF-kometen Magnus Landin: Karabatic er mit idol

KIF Kolding København-spilleren Magnus Landin har svært ved at finde ud af, hvilket ben han skal stå på i øjeblikket.

På søndag får de danske håndboldmestre besøg af den spanske storklub FC Barcelona i Champions League. Hos spanierne løber en af verdens bedste håndboldspillere rundt i skikkelse af franskmanden Nikola Karabatic - en spiller som unge Landin har set op til i mange år.

Derfor bliver mødet med den spanske storklub en særlig oplevelse for den 19-årige dansker.

- Det første, jeg tænker ved FC Barcelona, er Nikola Karabatic og Victor Tomás - store stjerner, som jeg altid har set op til. Jeg har selv en gammel Karabatic-trøje fra Kiel liggende derhjemme, som jeg kigger på engang imellem.

- Det bliver en stor oplevelse. Karabatic har altid været et kæmpe forbillede, som jeg har set op til, siger Magnus Landin.

Den 19-årige venstrefløj har i denne sæson fået sit gennembrud for de danske mestre, hvor det er blevet til meget spilletid både i den hjemlige liga og i Champions League.

Kampen mod Barcelona bliver dog noget helt særligt.

- Mødet med Barcelona bliver det største i min karriere. Jeg har aldrig tidligere været med til så stor en kamp med så mange stjerner.

Så den unge dansker kan begynde at mærke nervøsiteten.

- Der er mange sommerfugle i maven, siger Magnus Landin.

Han tror på KIF's chance for sejr i kampen.

- Selvtilliden på holdet er rigtig stor. Vi fungerer lidt som en velsmurt maskine i øjeblikket, og vi spiller rigtig godt, siger en optimistisk Magnus Landin.

Magnus Landin er lillebror til landsholdsmålvogter Niklas Landin, der til dagligt spiller i tyske Rhein-Neckar Löwen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip