KIF reagerer på DM-skuffelse: Henter seks spillere

admin

425 uger siden

|

29/05/2016

Dagens topnyheder

KIF Kolding København måtte lørdag aften se sig slået sammenlagt i DM-bronzekampen mod GOG, og fjerdepladsen er langt fra en placering, der rimer på klubbens selvforståelse.

Klubben tager da også konsekvensen ved at forstærke sig inden den kommende sæson.

Over for BT fortæller KIF's direktør, Jens Boesen, at klubben henter en lang række markante forstærkninger. Ifølge avisen sker det allerede mandag.

- Jeg vil ikke sætte navne på, men jeg kan afsløre, at det er spillere fra øverste hylde. Fire af de seks er rendyrkede landsholdsspillere, siger Jens Boesen.

Klubben siger dog også farvel til en række spillere, og set i lyset af den store udskiftning i truppen passer det klubben fint, at den ikke har udsigt til at skulle spille Champions League-gruppespil i den kommende sæson.

- I forhold til at vi mister seks mand og får seks nye ind, kan det være fint for os med en mindre kamptung opstart kun med opgør i den hjemlige turnering og pokalen - og ikke et gruppespil i Champions League, hvor der er sindssygt mange kampe, siger direktøren.

KIF Kolding København har vundet mesterskabet både i 2014 og 2015, men lørdag aften gik mesterskabet for første gang til Bjerringbro-Silkeborg efter samlet finalesejr over Team Tvis Holstebro.

/ritzau/