Kjær snød Bendtner i intens danskerdeler

02/10/2014

Torsdag aften var der danskermøde i Europa League, hvor Wolfsburg med Nicklas Bendtner på bænken fra start tog imod Lille og Simon Kjær.

Den kamp slap Kjærs franske hold bedst fra. Det lykkedes at få 1-1 med fra en kamp, hvor gæsterne i store perioder var presset helt i bund.

Wolfsburg og især Nicklas Bendtner havde store chancer for at afgøre kampen til tyskernes side, men kampen sluttede med et mål til hver hold.

På et langt fra fyldt stadion i Wolfsburg fik de få fremmødte fans ikke meget for entrépengene i en første halvleg, som ikke bød på mange chancer. Dermed gik holdene til pausen uden scoringer.

Lige så dårlig første halvleg var, lige så intens blev anden halvleg.

Hjemmeholdet lagde et tungt pres på de franske gæster fra halvlegens start, og kun takket være storspil fra målmand Vincent Enyeama kom tyskerne ikke i front.

Efter lidt over en times spil blev Nicklas Bendtner sendt i kamp. Han skulle bruge få sekunder, før han fik sin første store chance.

Ellers sikre Enyama i målet kom flyvende ud i feltet for at gribe bolden. Den tabte han dog for fødderne af danskeren, der ikke formåede at ramme det tomme mål fra en spids vinkel.

Minuttet senere skulle Bendtner dog få en endnu større chance. Efter en god vending stod han pludselig helt fri foran mål. Men utroligt nok lykkedes det danskeren at banke bolden langt over mål og stadig 0-0.

Som det oftest sker, når man ikke scorer på sine chancer, udnytter modstanderen det. Det lærte Wolfsburg på den hårde måde, da dommeren pludselig dømte straffe, efter at Ricardo Rodríguez brugte armen til hjælp i feltet.

Stortalentet Divock Origi eksekverede, og så førte udeholdet.

Den føring skulle dog ikke holde mere end fem minutter. Efter et hjørnespark hoppede bolden ud til Kevin De Bruyne, som med et dommedagshug af en flugter bankede udligningen i kassen.

Fortjent scoring i forhold til spil og chancer. Men mere blev det ikke til for Wolfsburg, selvom tyskerne lagde et godt pres i slutfasen.

Med aftenens uafgjorte resultat ligger Wolfsburg nu sidst i gruppe H, mens Lille kravlede op på andenpladsen efter Everton.