Kjærsfeldt slår bulgarer og er klar til finale i Baku

Der var klasseforskel, da den danske badmintonspiller Line Kjærsfeldt vandt sin semifinale mod tredjeseedede Petya Nedelcheva fra Bulgarien.

Den andenseedede danske damesingle vandt 21-18, 21-14 efter 39 minutters spil og er dermed klar til finalen ved European Games i Baku.

I første sæt var bulgareren tæt på at skabe spænding om resultatet, men 21-årige Kjærsfeldt bevarede roen og skarpheden, da det strammede til i slutningen af første sæt.

I andet sæt kom Line Kjærsfeldt solidt foran med både 7-1 og 9-2, men bulgareren svarede godt igen og reducerede til 10-13.

Med røde kinder, sved på panden og aggressivt spil lukkede Line Kjærsfeldt dog kampen ved at komme foran med 17-11.

Det blev også til en dansk 18-12-føring, inden bulgareren kom lidt tilbage i det underholdende opgør og reducerede til 14-18.

Line Kjærsfeldt strammede dog grebet om kampen og snuppede tre point i træk og vandt semifinalen.

- Hun var en svær spiller at spille mod. Jeg holdt hovedet koldt, selv om hun kom lidt i gang i andet sæt. Og det er jeg så glad for, siger Line Kjærsfeldt til TV2 Sport.

Line Kjærsfeldt har vundet de seneste tre indbyrdes opgør mod den useedede 24-årige belgier.

- Jeg skal tage alt med, som jeg har lært i denne uge, og jeg vil gøre alt for at vinde den guldmedalje. Selvfølgelig er jeg lidt nervøs, men det kan ikke undgås, lyder det fra danskeren.

Med finalepladsen er Kjærsfeldt sikker på mindst sølv, og dermed er hun tættere på den guldmedalje, hun drømmer om at hente med hjem.

I søndagens finale møder Line Kjærsfeldt belgiske Lianne Tan, som vandt 16-21, 21-19, 21-13 i sin semifinale mod den useedede 17-årige spanier Clara Azurmendi.

/ritzau/

 

Dagens Gossip