Klammeri-Clarkson kollapsede efter kaos

Jeremy Clarkson er kendt for at have både benzin og ballade i blodet, men efter at have mistet sit job og sin mor var tv-værten ved at gå op i limningen.

- Lægerne sagde meget alvorligt til mig, at stress-belastningerne efter min døende mor, min fyring og en million andre ting var ved at gøre mig til en savlende grøntsag. De sagde, jeg skulle holde en komplet pause, skriver den 55-årige tv-vært i sin klumme i avisen Sunday Times.

- De mente ikke to uger i solen med en bog og en masse fester om aftenen, men i stedet et fængsel, hvor jeg ikke kunne komme i kontakt med omverdenen. En hel måned tilbage til stenalderen.

Under stressafvænningen dyrkede Clarkson yoga, tai-chi og meditation, men afslapningsøvelserne hjalp ikke den iltre kendis - tværtimod.

- Jeg troede, det ville være et luksusophold fyldt med skandinaviske møbler og halvnøgne vietnamesiske kvinder, der ville bruge hele dagen på at putte agurkeskiver på mine øjne og nusse mine fødder med varme sten, men det føltes som et fængsel - celler, sovesale, vagter og pigtråd, skriver Clarkson videre.

- For at udfylde det gabende tomrum dyrkede jeg, hvad der senere viste sig at være det værste i hele verden - yoga, fortæller den britiske ballademager, der endte med at komme ud på den anden side.

- Heldigvis var der til sidst en kur, der virkede i den sidste uge af mit fængsel, og som overhoved ikke var ubehageligt: Jeg sad i solskinnet, snakkede med mine venner og røg smøger imens, lyder det fra skandale-stjernen.

Clarkson-kuren virkede tilsyneladende, for den oktan-glade tv-vært vender snart tilbage.

Efter fyresedlen smuttede Clarksons "Top Gear"-kolleger James May og Richard Hammond også, men det excentriske trekløver fortsætter deres benzin-pumpende udskejelser i et nyt bilprogram på "Amazon Prime".

Clarkson-klammeriet startede, da den kontroversielle vært overfusede programmet Top Gears producer fysisk og verbalt, fordi han ikke kunne få serveret bøffer og pomfritter.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip