Klavs Bruun slipper for disciplinærsag efter udbrud

Den kommende kvindelandstræner Klavs Bruun Jørgensen slipper for en disciplinærsag, efter at han onsdag råbte "bøsserøv" efter en spiller i Boxer Herreligaen i håndbold.

Den nuværende Team Tvis Holstebro-træner overfaldt verbalt Skjern-spilleren Daniel Svensson under en kamp i slutspillet.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) oplyser, at disciplinærinstansen har overvejet at åbne en sag af egen drift, men har valgt ikke at gøre det.

- På det foreliggende grundlag har instansen besluttet, at der ikke skal åbnes en sag af egen drift, skriver DHF.

Sportschef i DHF, Ulrik Wilbek, har kritiseret Klavs Bruun Jørgensens udtalelse og slået fast, at det ikke er acceptabelt set med DHF-øjne.

Tvis-træneren har efterfølgende udtalt, at han er ked af sit udbrud, men forklaret, at han følte sig provokeret af Daniel Svensson, da Skjern-spilleren, der netop var blevet udvist for en grov tackling, på vej fra banen grinte af episoden ifølge Tvis-træneren.

Klavs Bruun Jørgensens grove udtalelse er ikke blevet indberettet af hverken dommere, observatør eller modstanderklub og -spiller.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip