Klopp om Dortmund-nedtur: Vi kigger ikke mod toppen

Borussia Dortmund har de senere år kæmpet med om topplaceringerne i Bundesligaen, men denne sæson er begyndt helt skævt.

Status er syv point efter syv spillerunder. Lørdag tabte træner Jürgen Klopps mandskab på hjemmebane med 0-1 til ligaens bundprop fra Hamburger SV.

- Kampen mod HSV var et lavpunkt, og vi er kun lige gået i gang med sæsonen, erkender Klopp.

- Jeg er ansvarlig for udvælgelsen af holdet og attituden på banen. Vi har syv point og kigger bestemt ikke på topplaceringerne, siger træneren, der i 2011 og 2012 førte Dortmund til det tyske mesterskab.

Mod HSV formede de sidste 20 minutter sig som et sandt angrebsraseri af Dortmund-spillerne, men det lykkedes ikke at få udlignet.

Jürgen Klopp erkender, at præstationerne i øjeblikket svinger for meget.

- Vi har problemer med at finde formen. Holdet forsøgte efter pausen, hvor der blev arbejdet hårdt. Nu gælder det om at finde noget stabilitet, siger træneren.

Lige nu er Dortmund langt fra målsætningen om at udfordre Bayern München i toppen af ligaen. Bayerns førerhold har 10 point mere end Dortmund.

- Vi er lidt for langt fra vores mål og ambitioner lige nu, konstaterer Klopp.

Selv om holdet i øjeblikket har det svært, så fejler opbakningen fra klubbens fans bestemt ikke noget. I slutningen af kampen mod HSV støttede tilskuerne med slagsange deres hold i en imponerende lydkulisse på Signal Iduna Park.

- Det var meget usædvanligt, og det vil helt sikkert hjælpe os i fremtiden, siger Jürgen Klopp.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip