Klub-VM: Argentinere booker finale mod Real Madrid

18/12/2014

San Lorenzo og Real Madrid. Det er finaleholdene i VM for klubhold, der bliver afviklet i Marokko.

Onsdag aften kvalificerede det argentinske fodboldhold sig med nød og næppe til finalen med en sejr på 2-1 over Auckland City FC fra New Zealand.

Indskiftede Mauro Matos blev helten for San Lorenzo i semifinalen, da han scorede det afgørende mål tre minutter inde i den forlængede spilletid.

Pablo Barrientos bragte argentinerne foran lige før pausen, men i anden halvleg udlignede Angel Berlanga for Auckland City FC.

Holdet fra New Zealand var tæt på at udligne til 2-2, blandt andet med et skud på stolpen.

San Lorenzo skal op i et helt andet gear, hvis holdet skal have en chance for at true Real Madrid i finalen, der bliver afviklet lørdag i Marrakech.

Real Madrid vandt tirsdag 4-0 over Cruz Azul fra Mexico i den første semifinale.

Dermed er Champions League-vinderne oppe på at have vundet 21 kampe på stribe.