Knald dig til en højere IQ

Forskningsstudier fra USA viser, at når vi dyrker sex øges produktionen af nye hjerneceller.


I midten af hjernen findes nogle områder som mest af alt ligner søheste, som kaldes hippocampus.

Højre og venstre hippocampus er afgørende for hjernens indlæringsevne og langtidshukommelse.

Den skrumper lidt med årene, men hvis man bruger hovedet – og resten af kroppen – mister hjernen mindre af sin kapacitet. Det skyldes at vi i dette område af hjernen er i stand til at danne nye hjerneceller, hele livet igennem.

Forsikringsteamet fra University of Maryland i USA konkluderede i deres studie, at regelmæssig seksuel aktivitet ikke blot hjælper med at forøge antallet af nye neuroner i hjernen, men også forbedre den kognitive funktion, hvilket potentielt kan hjælpe folk til at tænke mere klart.

Orgasmer fylder hjernen med næring

Et andet studie fra Rutgers University i New Jersey, har undersøgt kvinders hjerners reaktion på orgasmer, hvor de har målt kvindernes hjerneaktivitet gennem en hjernescanner. Undersøgelsen viste at når en kvinde får orgasme, så lyser 30 områder i hjernen. Når aktiviteten øges i hjernen, øges blodgennemstrømning, hvilket fodre hjernecellerne med ilt og næringsstoffer.


Hvis du er single og dermed ikke har en partner, så findes der i dag et stort udvalg af sexlegetøj, som kan give fantastiske orgasmer. Så der er altså ingen undskyldning for ikke at få hjernen i form.

Til mænd er Tenga Fliphole noget af verdens mest populære sexlegetøj, da den giver meget intense orgasmer.

Hos kvinderne er især Womanizer det helt store hit i 2016. Den er berømt for at få kvinder til at opnå orgasme på rekordtid, og har været omtalt i flere tv shows verdens over.

 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip