Købte kaffe til en hjemløs hver dag i 4 måneder - det var det hele værd for dette øjeblik

Lee Houghton er vidst det, man kan kalde en “god fyr”.  På vej på arbejde som forretningsanalytiker i den britiske by Norwich mødte han en hjemløs mand. En særlig kold morgen faldt Lee i snak med manden, der viste sig at hedde Simon.

- Han lignede en, der frøs, den første gang jeg så ham, så jeg spurgte, om han kunne tænke sig en kop kaffe, siger Lee Houghton til mirror.co.uk.

Den samtale blev begyndelsen til et fast morgenritual for de to. Hver dag efterfølgende købte Lee Simon en kop kaffe, og de to fik sig en venskabelig snak.

- Han har et job pt som sælger for “Big Issues” (det britiske svar på bladet “Hus forbi” red.), men han har haft en slem barndom. Han fortalte, at han forsøgte at holde på et job, han blev tilbudt, men han har ikke nogen uddannelse, så de fyrede ham, fortæller Lee om Simon.

Deres morgenritual stod på i fire måneder, indtil Simon gjorde hjerteskærende gengæld her op mod jul. Simon klædte sig festligt på og købte et smukt julekort - ikke lige det, man ellers har lyst til at bruge sine småmønter på som hjemløs. Lee er overvældet af kortet, der kort lød:

- Alt det bedste, og god jul

 

Dagens Gossip