Kørte ung cyklist ned: Flugtbilist jages på Bornholm

Politiet på Bornholm har sent lørdag aften fundet frem til en mand, der menes at være en flugtbilist, som politiet tidligere lørdag var på jagt efter.

Det oplyser vagtchef Jan Clausen.

- Vi mener at have fundet det køretøj, vi ledte efter, og vi har talt med bilens ejer, men nu fortsætter arbejdet, siger han til Ritzau.

Manden har ifølge eget udsagn nemlig ikke lagt mærke til, at han skulle have påkørt og væltet en 20-årig mandlig cyklist i Almindingen Rundkørsel i Rønne, der ligger forholdsvis tæt på politistationen, og herefter være kørt væk fra stedet.

- Umiddelbart siger han, at han har været på stedet, men at han ikke har bemærket noget, siger Jan Clausen.

Den 20-årige mand, der blev påkørt lørdag, slap i stor udstrækning med skrækken.

- Bilisten kørte ind i rundkørslen og påkørte den 20-årige mand. Han væltede med sin cykel og fik sit ene ben kørt over. Han blev kørt på hospitalet, men slap fra uheldet med knubs, sagde Peder Ellegaard, der er vagthavende hos Bornholms Politi, tidligere til Ritzau.

Et overvågningskamera på en nærliggende tankstation fangede uheldet.

Billederne fra overvågningskameraet kunne ikke med det samme give politiet en nærmere beskrivelse af, hvor mange der var i bilen, og hvem der kørte den. Derfor bad Bornholms politi borgerne om hjælp til at finde bilisten.

Det skete blandt andet ved at offentliggøre billeder af den pågældende bil.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip