Komikeren: Det var det hårdeste i junglen

Han erklærede fra starten, at der ikke var noget, han ikke turde i junglen, og det skulle vise sig, at han fik ret.

Alligevel var deltagelsen i underholdningsprogrammet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" ikke en leg for komikeren Torben Chris, der kæmpede med kedsomheden ude i junglelejren.

- Der var et tidspunkt, hvor jeg ikke var ude af lejren i tre dage, og det er bare frustrerende, når man sidder derinde og bare gerne vil vise, hvad man kan og blære sig med, at man er rimelig frygtløs. Og så er det eneste man gør at holde et bål ved lige og bade i en flod, siger komikeren, der er kendt fra DM i stand-up og Comedy Fight Club.

Heldigvis for den humoristiske jyde mødte han i lejren én, som hjalp ham med at holde sig beskæftiget.

- Jeg var meget heldig med, at jeg havde Skibby derinde det meste af tiden, siger han og fortsætter.

- Nogle gange møder man bare en, hvor man kan mærke, at man har fuldstændig samme humor. Og vi er bare nogle drengerøve, der ved, hvor vi har hinanden, siger Torben Chris, der også lige efter dysten erklærede, at han skulle direkte til hotellet og finde baren og Jesper Skibby. 

Torben Chris tabte semifinalen til bodybuilderen Stine Kronborg, da de på tid skulle finde fire kongekroner blandt hundredvis af kakerlakker og skrue dem på en skrue, alt imens de lå i en i en glaskiste.

Tilbage i konkurrencen om den kvarte million kroner og titlen som konge eller dronning af junglen er bokseren Brian Nielsen, realityfænomenet Gustav Salinas, sangerinden Sisse Marie og Stine Kronborg.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip