Komikeren Joan Rivers er død - 81 år

Den amerikanske komiker og tv-vært Joan Rivers er død. Det sker en uge efter, at hun blev hastet til et hospital i New York, siger hendes datter i en udtalelse.

Rivers blev 81 år.

- Det er med stor sorg, at jeg må oplyse, at min mor, Joan Rivers, er død. Hun døde fredfyldt klokken 13.17 omgivet af hendes familie og nære venner, siger datteren Melissa Rivers.

Joan Rivers, der er født i New York, blev indlagt på Mount Sinai-hospitalet 28. august, da hun pludselig stoppede med at trække vejret i forbindelse med en operation på stemmebåndet.

Den amerikanske skuespiller og komiker var kendt for sin skarpe, direkte humor.

Hun har haft en livslang karriere og var i nyere tid kendt for indsatsen i programmet "Fashion Police", hvor kendte mennesker fik på puklen for deres valg af tøj.

- Min mors største glæde i livet var at få mennesker til at grine. Selv om det er vanskeligt lige nu, så ved jeg, at hendes sidste ønske ville være, at vi begynder at grine snart igen, siger datteren.

/ritzau/Reuters

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip