Komikers dødårsag endelig fastslået

Hvad der skulle have været en rutineoperation på stemmebåndet hos Joan Rivers, endte med at tage livet af den 81-årige komiker den 4. september.

Nu fastslår retsmedicinere Rivers' endelige dødsårsag i en officiel erklæring fra The New York City Office of the Chief Medical Examiner.

- Rivers blev bedøvet med Propofol, før hun døde af et for lavt iltindhold i blodet i løbet af stemmebåndsoperationen, lyder det i erklæringen.

- Rivers endte med at mangle tilstrækkeligt med ilt til hjernen i en længere periode, hvilket forårsagede en hjerneskade. Derefter stoppede hendes hjerte med at slå, står der videre.

Efter hjertestoppet blev Rivers i al hast fragtet til et nærliggende hospital. Her lå hun i koma, ind til hun døde en uge efter.

- Dødsårsagen skyldes en komplikation i den medicinske behandling, konkluderer retsmedicinerne i erklæringen om komikerens endeligt.

- Vi fortsætter med at være kede af vores tragiske tab og taknemmelige for den enorme mængde kærlighed og støtte, vi har fået fra hele verden. Vi har ingen yderligere kommentarer på dette tidspunkt, siger Rivers datter Melissa Rosenberg om de nye oplysninger til ABC.

Efter komikerens død er det strømmet ind med adskillige kondolencer. Blandt andet også fra den amerikanske præsident Barack Obama og Israels premierminister Benjamin Netanyahu.

- Min mors største glæde i livet var at få folk til at grine. Selvom det er svært at gøre lige nu, ved jeg, at min mors sidste ønske var, at vi snart begynder at grine igen, lød det fra datteren kort efter Rivers død.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip