Krifa-formand klapper i om Amin Skov

Formanden for den kristelige fagforening, Søren Fibiger Olesen, har ingen kommentarer til, at restauratør Amin Skov onsdag formiddag er anholdt og sigtet for at have sat ild på sin egen restaurant Vejlegården.

- Jeg har ingen kommentarer til anholdelsen. Politiets efterforskning og en eventuel retssag må vise, hvad der op og ned i sagen, siger han til Ritzau.

Vejlegården har været centrum i en langvarig strid mellem indehaveren Amin Skov og 3F efter, at Amin Skov valgte at indgå overenskomst med fagforbundet Krifa.

Sigtelsen kommer, efter at politiet har efterforsket sagen i en måned, og efter at Amin Skov har været fremme i adskillige medier og forklaret, at han blev overfaldet.

Amin Skov har fortalt, at han selv var til stede på restauranten, da branden opstod den 21. december om natten.

I et interview med Vejle Amts Folkeblad 16. januar fortæller Amin Skov, at han blev t overfaldet, mens han sad og lavede regnskaber.

- Jeg ser en maskeret person, der først slår mig i højre side af ansigtet. Jeg falder ned, halvt på siden og halvt på maven. Da jeg ligger ned, ser jeg yderligere et par ben, og da jeg forsøger at rejse mig får jeg et slag i venstre tinding, siger Amin Skov til avisen.

Amin Skov bliver senere tirsdag afhørt af politiet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip