Kroatisk tenniskvinde vinder efter 16 års sejrstørke

Da tennisspilleren Mirjana Lucic-Baroni løftede trofæet efter sejren i WTA-turneringen i Quebec City søndag aften, var det 16 år og fire måneder siden, hun sidst havde prøvet at vinde en finale.

32-årige Mirjana Lucic-Baroni vandt 6-4 og 6-3 over førsteseedede Venus Williams, og sikrede den sejrsfølelse, hun ikke havde prøvet siden sejren i Croatia Open i 1998.

- Det er så længe siden, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at holde et trofæ i hænderne, sagde hun efter kampen.

- Det er bare utroligt. Jeg er stadig lidt chokeret, fordi jeg var så fokuseret i dag, men du godeste, det er bare en fantastisk følelse lige nu, sagde hun videre.

Mirjana Lucic-Baroni vandt blandt andet Australian Open i damedouble med Martina Hingis i 1998, men forsvandt ud i glemslen fra begyndelsen af det forrige årti. Da havde hun adskillige personlige problemer, blandt andet med en voldelig far.

Hun nåede fjerde runde af US Open for nylig, og har i de seneste uger spillet noget af sit bedste tennis.

Japaneren Kimiko Date-Krumm havde den tidligere rekord med 13 år og en måned mellem hendes WTA-sejre i San Diego i 1996 og Seoul i 2009.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip