Krohn-Dehli: God mavefornemmelse inden Armenien-kamp

Det var et smertefuldt nederlag, da Armenien for et år siden overraskende vandt 4-0 i Parken over et dansk fodboldlandshold, som kollapsede fuldstændigt.

I september venter Armenien igen i Parken - denne gang i den første kamp i EM-kvalifikationen, og til den tid skulle Danmark gerne være i stand til at hente en sejr, mener Michael Krohn-Dehli.

- Nederlaget til Armenien er en kamp, vi ikke glemmer. Og det er en kamp, vi selvfølgelig gerne vil revanchere. Og det håber jeg også, vi kan, siger Krohn-Dehli

I de seneste venskabskampe - 2-2-kampen ude mod Ungarn og 1-0-sejren over Sverige i Parken i sidste uge - spillede Danmark flot og seværdig fodbold, og det lover godt frem mod EM-slutrunden i Frankrig om to år.

- Jeg håber da, at vi kan få noget positivt ud af det. Det er svært at spå om fremtiden. Men vi kan have en god mavefornemmelse frem mod de kampe.

- Vi mangler måske bare lige at score nogle flere mål en gang i mellem. Så tror jeg, at det hele kommer til at se rigtig godt ud, vurderer Krohn-Dehli.

Det kræver dog, at danskerne bliver bedre til at få bolden i kassen, lyder det fra Celta Vigo-spilleren.

- Jeg synes, at effektiviteten skal blive bedre. Mod Ungarn dominerede vi i hele kampen, og det gjorde vi også i store dele af kampen mod Sverige.

- Vi skabte især godt med chancer i første halvleg. De var ikke lige så store som mod Ungarn, men vi kan heller ikke forvente at skabe så mange chancer i hver kamp. Men det skal nok komme, lover han.

Krohn-Dehli forventer også at se mere til Bayern Münchens stortalent Pierre-Emile Højbjerg, som fik sin debut mod Sverige.

- Man kunne godt se, at han har potentiale til noget. Han spillede en fin og stabil kamp.

- Han er en boldfast midtbanespiller, og han har noget fysik, som vi andre måske ikke har. Han kommer da med noget, som vi andre ikke har, siger Krohn-Dehli.

Fire dage inden EM-kvalifikationskampen mod Armenien 7. september venter en testkamp mod Tyrkiet - også på dansk grund.

/ritzau/

 

Dagens Gossip