Kun en CL-triumf kan få topscorer til at forlade City

Selv om den engelske mesterklub Manchester City har mere end svært ved at gøre sig gældende i de europæiske kampe, skal klubben ikke frygte, at dens topscorer får kolde fødder.

Formstærke Sergio Agüero forsikrer nemlig, at han vil blive i klubben, indtil det lykkes at hjemføre Champions League-trofæet - også selv om det skulle vare mere end de fire år, hans nuværende kontrakt løber.

- Jeg vil ikke blot blive her i de resterende fire år, hvilket så vil være otte år i alt, jeg vil blive endnu længere - indtil vi vinder den (Champions League-titlen, red.), siger Agüero ifølge nyhedsbureauet AFP til flere engelske medier.

Mens Manchester City med massive pengeindsprøjtninger i ryggen har arbejdet sig op i toppen af det engelske fodboldhierarki, kniber det voldsomt med at overføre bedrifterne til det europæiske kontinent.

I de tre hidtidige deltagelser i Champions League er klubben to gange røget ud efter gruppespillet, mens det i sidste sæson blev til nederlag i første knockout-runde.

Bedre ser det ikke ud i år, hvor holdet er uden sejre i de første fire kampe og har kurs mod endnu en tidlig exit fra turneringen.

- Det er ikke den placering i tabellen, som vi ønsker, og det er heller ikke, hvad vi burde forvente, erkender Sergio Agüero.

- Men på trods af det, og på trods af, at vi har spillet fire kampe uden sejr, kan vi stadig gå videre, hvis vi vinder vores to sidste kampe.

- Ingen af de hidtidige kampe har været det rigtige City, og hvis vi ikke vender det i de sidste to kampe, kan vi kalde det den værste Champions League-deltagelse, klubben har haft, siger Agüero.

Først skal Manchester City dog i aktion i Premier League. Lørdag aften gælder det en udekamp mod bundholdet Queens Park Rangers.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip