Kunde betalte for pizza med falsk check for 13 år siden: Nu har pizzeriaejeren fået et overraskende brev

Tilbage i 2002 betalte en mand for et måltid på et pizzeria med en dækningsløs check. Siden da har den fuskede kunde været plaget af skyld over handlingen. Derfor sendte han for nylig et anonymt brev til pizzeriaets ejer. Det skriver Consumerist.

I brevet beklagede manden det skete og begrundede det med økonomiske problemer og et sulten barn. Den angrende mand skrev i brevet:

"Jeg tænker ofte på det, og jeg skammer mig og er frygtelig pinlig over min opførsel. Jeg har besøgt din restaurant flere flere gange i de sidste par år og har altid villet tilstå og spørge dig om at tilgive mig, men jeg har ikke været i stand til at samle mod, så jeg har bare spist min pizza og er gået".  

Som afslutning på brevet har manden, som nu er økonomisk ovenpå, en overraskelse til pizzeriaejeren. Sammen med brevet har han vedlagt en gyldig check på 54,39 dollars svarende til 352 kroner. Beløbet dækker regningen på 20 dollars fra 2002 inklusiv otte procents rente samt renters renter.

Den overraskede pizzeriaejer postede straks brevet på det sociale medie Reddit med ordene: Jeg er målløs.

"Jeg føler for den stakkels fyr. Jeg glemte alt om det, efter jeg noterede checken som et tab og har aldrig siden givet det en tanke. Denne stakkels fyr har dvælet ved dette i over et årti. Hvis jeg finder ud af, hvem han er, har jeg tænkt mig at tage en øl med ham - og jeg giver", forklarer pizzeriaejeren på Reddit.    

Se hele brevet fra den anonyme mand her:  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip