Kutcher smed kendiskæresten på Tinder

Med et lille swipe med fingeren kan man "synes godt om" eller afvise potentielle flirts på dating-app'en Tinder.

Et lille swipe med et muligt kæmpe forretningspotentiale og det ville skuespilleren Ashton Kutcher gerne teste. For ved siden af skuespilleriet er Kutcher også en forretningsmand, der gerne investerer i ny teknologi.

Men i stedet for selv at teste diverse dating-apps får han sin kæreste, skuespillerinden Mila Kunis, til at afprøve, om sådan en app skal swipes til højre eller venstre. Det fortæller hun til "Jimmy Kimmel Live!"

- Folk henvender sig til ham hele tiden med nye app-idéer. Og da vi startede med at date hinanden, og Tinder ikke var helt så udbredt endnu, spurgte han mig, om jeg lige ville teste app'en, forklarer den 31-årige ukrainskfødte skuespillerinde og fortsætter:

- At swipe folk til højre og venstre - det er helt fantastisk. Det er den slags ting, jeg laver derhjemme. Han får mig hele tiden til at prøve alle mulige hjemmesider, siger Kunis i interviewet og røbede samtidig, at hun også har prøvet app'en Grindr, som er den homoseksuelle udgave af Tinder.

Der er dog en app, som i den grad fik en dårlig anmeldelse af Kunis - app'en BellyBeats, der kan måle et fosters hjerteslag, og det var en dårlig oplevelse for den dengang gravide skuespillerinde.

- Man sætter en lille mikrofon om maven, og så burde man kunne høre sit barns hjerteslag - men medminde man ved, hvad man laver, kan man ikke høre hjerteslaget, og så panikker man, siger hun.

Privat er der dog ingen grund til at bruge Tinder for Kunis. I oktober blev Kutcher/Kunis-klanen nemlig udvidet med datteren Wyatt.

Mila Kunis er fra 5. februar aktuel i science fiction-filmen "Jupiter Ascending."

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip