Kvinde blev voldtaget og forsøgt kvalt på sin ferie: Rejsebureauets tibød hende en manicure som kompensation

Da den britiske læge og mor til to, Georgina Mortimer, bestilte en maritim ferie til 17.000 kroner, troede hun, at hendes lykke var gjort. 

Turen var kun for kvinder, der ville lære at sejle, og det passede perfekt til den 45-årige Georgina, der trængte til noget afslapning i februar måned. 

Intet gik dog som planlagt, da hun på den anden nat af ferien vågnede med en fremmed mand oven på sig og hans hænder om sin hals.

- Jeg vågnede ved, at jeg var ved at blive kvalt og voldtaget af en totalt fremmed person. Jeg var rædselsslagen. Jeg troede virkelig, at jeg skulle dø, siger hun til The Sun on Sunday.

Da hun gik i seng, regnede hun med, at en af de instruktører, hun delte hus med, havde låst døren, men på en eller anden vis har gerningsmanden kunne snige sig ind i huset, så Georgina blev overfaldet midt om natten. Gerningsmanden strammede sit greb om hendes hals, så hun var ved at besvime og ikke kunne skrige om hjælp.

Cirka 15 minutter inde i overfaldet, bankede en af husets tilstedeværende på døren, så manden måtte flygte, men her sluttede mareridtet ikke for den 45-årige kvinde.

Da hun var blevet undersøgt på hospitalet for diverse kønsygdomme og havde meldt sagen til politiet, klagede hun til firmaet, der udbød rejsen, med henblik på at få sine penge tilbage.

Her lød svaret, at det ikke var muligt, men at hun kunne få en manicure og en massage – og “tilmed” en dags gratis sejllads i stedet.

- Det betyder intet i forhold til det mareridt, jeg har været igennem, uddyber kvinden til mediet.

Hun har derfor valgt at sagsøge firmaet for den manglende kompensation samt for ikke at have meldt overfaldet til den nationale Yacht-sammenslutning. 

Organisationen “Girls for Sail” og ejeren af resortet, hvor ferien skulle have fundet sted, “Summer Breeze”, nægter sig skyldige i de anklager, Georgina Mortimer kommet med mod dem.

- Vi har været et 4,5-stjernet resort ifølge Trip Advisor siden 2012 og afviser samtlige anklager, lyder det fra ejeren af de to organisationer, ifølge mediet Metro

Læs også: Josef forhindrede voldtægt: Nu forstår jeg pigers frygt

 

Dagens Gossip