Kvinde bruger 115.000 kroner på et tredje bryst

"Vær ikke bange for at være anderledes. Det er det, der gør dig smuk."

Sådan lyder det seneste Facebook-opslag fra en kvinde, der kalder sig selv Jasmine Tridevil.

LÆS OGSÅ: Levende Barbie-dukke: Jeg får hypnose for at blive dummere

Den livsfilosofi lever hun selv i høj grad op til. Hun har for nylig spenderet omkring 115.000 kroner (20.000 dollars, red.) på at få lavet et ekstra bryst.

Det har hun angiveligt gjort, fordi hun gerne vil arbejde på tv - og for at gøre sig mindre attraktiv for mænd.

Det skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Victorias vilde forandring: Jeg vil ligne en oppustelig sexdukke

Men selvom Jasmine Tridevil stræber efter at være anderledes, har det ikke været nemt for hende at erhverve sig sit tredje bryst. Hun forhørte sig hos hele 60 kosmetiske læger, som nægtede at imødekomme hendes usædvanlige ønske, fordi de mente, det var et brud på lægernes moralske og etiske kodeks.

Desuden tog det to år for Jasmine Tridevil at spare sammen til sin ekstra fordel. Men nu er brystet endelig på plads mellem de to originale, og har endda fået påsat en brystvorte.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Hun har verdens største bryster

Over for undrende sjæle har den nu trebrystede kvinde pure benægtet, at hun har gjort det for at blive berømt.

- Jeg har gjort det, fordi jeg ville gøre mig selv uattraktiv for mænd. Fordi jeg ikke har lyst til at date længere, siger hun ifølge Metro.

Jasmine Tridevels operation har dog haft nogle temmelig store personlige og sociale omkostninger for hende. Hendes mor og søster nægter nu at snakke med hende, og faren har sagt, at han skammer sig over hende.

Kvinden har lagt en video af sig selv på Youtube. Se den og billederne herunder og vurder selv, om hun er mere eller mindre attraktiv, end hun har været før hun fik sit længeventet ekstrabryst:

 

 

Dagens Gossip