Kvinde fødte barn på jobbet: Myrdede babyen og efterlod den i plastikpose i sin skrivebordsskuffe

Den 26-årige Kimberly Pappas fra Michigan i USA har kendt sig skyldig i mord på sin nyfødte søn, som led en grusom død i marts.

Barnet blev fundet i en lukket plastikpose i hendes skrivebordsskuffe på arbejdspladsen, hvor hun havde placeret ham, efter hun fødte på kontorets toilet. Det skriver Mirror.

Den opsigtsvækkende og hårrejsende sag sender chokbølger ud i lokalsamfundet og resten af USA. Kvinden brugte angiveligt en neglesaks til at klippe drengens navlestreng over med. Derefter proppede hun ham i en plastikpose og gemte ham i skrivebordet i omkring en halv time.

Nogle af hendes kolleger kontaktede politiet, efter de fandt en blodpøl på toilettet. Redningsfolk prøvede at redde den nyfødte dreng, men han blev erklæret død på hospitalet.

Læs også: Mand kidnappede 5-årig dreng og halshuggede ham i okkult ritual

Efterfølgende forklarede Kimberly Pappas, at hun havde aborteret. Obduktionen viste dog ifølge Mirror noget helt andet. Han var død ved kvælning. Derfor betragtes hans død som mord.

Hun indgik en aftale med anklagemyndigheden om at køre sagen som en tilståelsessag mod, at hun accepterer en dom på mellem ni og 20 år i fængsel. I går blev hun dømt skyldig. Den 26. oktober vil straffen blive udmålt.

Kvindens advokater argumenterede for, at hun behøver terapi.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip