Kvinde levede af hundefoder i en uge

Anne Kadet var så træt af de høje priser på palæoprodukter, så da hun kiggede nærmere på sin hunds tørfoder, fik hun en gode ide.

- Jeg kunne se, at min hunds tørfoder havde et højt indhold af protein, var kornfrit og der var ingen gluten i, skriver hun på Ozy.com.

Læs også: Ekspert: Her er ulemperne ved palæo-kost og 5:2-kuren

I en uge spiste hun udelukkende hundefoder - både tørfoder og dåsemad. Da hun gjorde regnskabet op, havde hun tabt ét kilo og hendes blodsukker var meget lavere, end da hun var på traditionel palæokost.

Hvad angår smagen, så var tørfoderet ikke overraskende både tørt og hårdt at tygge sig igennem. Det resulterede i ømme kæber, skriver Anne Kadet i sit indlæg.

Det var derimod meget nemmere at tygge sig igennem dåsemaden, selvom smagen varierede fra dåse til dåse. Nogle dåser havde en metallisk smag, mens andre smagte overraskende lækkert.

Læs også: Smukt venskab på video: Hund beskytter handicappet kat

Anne Kadet lever ikke længere af hundefoder, selvom hendes energiniveau efter eget udsagn aldrig havde været højere. Ifølge eksperter, så er der nemlig forskel på, hvilke aminosyrer mennesker og hunde har brug for. Derudover producerer hunde også selv C-vitamin.

Der var dog én klar utilsigtet fordel ved hendes utraditionelle kost.

- Den eneste tallerken jeg skal vaske op, er min hundeskål, skriver Anne Kadet. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip