Kvinde løb efter ung tyv på gaden - se, hvad hun gjorde, da hun fangede ham

36-årige Clara Vondrich stod stille og roligt og talte i telefon foran en kaffebar, da en 13-årig dreng og hans to venner sneg sig op bag hende.

Det skriver NY Post.

Den 13-årige dreng, hvis navn ikke er blevet offentliggjort, skubbede Clara Vondrich, så hun var lige ved at falde, snuppede hendes telefon og løb sin vej.

Kvinden blev helt desorienterat over det pludselige overfald, men genfandt hurtigt fatningen. Hun nægtede at lade den unge dreng slippe væk med telefonen og ugerningen, så hun satte i løb ned ad gaden  i sin florlette sommerkjole.

LÆS OGSÅ: Kvinde forgifter sine roommates - årsagen til det er endnu mere forstyrrende

- Jeg skreg og skreg, “fang den dreng!” Til sidst råbte jeg, “jeg vil give dig 200 dollars for den telefon. Bare stop, fortæller Clara Vondrich om det vilde optrin.

Drengen smed telefonen videre til sin ven, men hun fortsatte efter ham i fem gader, indtil hun til sidst fik indhentet ham.

- Han var ret buttet, og begyndte at sænke farten, og det var der, jeg indhentede ham, fortæller Clara Vondrich.

Og så gav hun ham et kram.

LÆS OGSÅ: Lærerinde bliver fyret for at lægge denne nøgen-selfie på nettet

Dog var det ikke et helt almindeligt kram, men et såkaldt ‘bjørnekram’, den 36-årige kvinde tildelte teenageren. Hun holdt ham fast i omfavnelsen, indtil politiet kom og tog over.

Drengens mor er efterfølgende blevet temmelig fortørnet over den måde, Clara Vondrich håndterede hendes søn.

- Hun har sine hænder over alt på ham. Hvorfor rører hun ham på den måde, siger moren om billedet, som senere blev lagt på Twitter med teksten “Lige, som du tror, det er sikkert at foretage et arbejdsopkald”

Se kramme-billedet her: