Kvinde løj sig kræftsyg og narrede sig til 11.000 kroner

Det skriver Huffington Post.

Den i dag 24-årige Kody Grode havde fermskreden kræft i æggestokkene og fik kemoterapi. Det var i hvert fald det, hun fortalte sin bedste veninde, der straks hjalp hende med at samle penge ind til den dyre behandling.

Veninden havde nemlig sygdommen tæt inde på livet; hendes far var nemlig også døende af kræft.

2000 dollars, eller 11.000 kroner blev det til, inden veninden og hendes familie fattede mistanke og meldte Kody Grode til politiet.

Følg Dagens.dk på Facebok - klik her og vær med

I dag har hun fået en dom på tre måneders fængsel efterfulgt af en prøvetid på 36 måneder, hvor hun skal arbejde med kræftpatienter som del af hendes samfundstjeneste.

- Kræft er ikke en spøg - det er meget virkeligt. Kody gjorde grin med kræft g de mennesker, der kæmper for deres liv, sagde Clara Tolomei, venindens mor i retten.

Hvordan Kody Grodes forholder sig til sin dom, melder historien ikke noget om. Hun fik også formanende ord med på vejen af dommeren.

- Jeg håber, at du vil tage denne lejlighed til at reflektere over, hvordan du endte i forvaring. For frøken Grode, hvis du ikke finder ud af​​, hvordan du kunne gøre sådan noget på en så kalkuleret, hjerteløs og kold måde, så vil flere problemer opstå hen af vejen i dit liv, sagde dommeren i retten, sagde dommer MAria Elena Cruz.

 

Dagens Gossip