Kvinde og børn overfusede Tinas handicappede søn i Kvickly - nu svarer Tina igen

At være mor til et sygt barn kan være svært nok. Men i går oplevede Tina Bojesen yderligere modgang.

I Kvickly i Holstebro blev først hendes søn og dernæst hun selv behandlet grimt. Hun forklarer i en statusopdatering på Facebook om episoden. Den er i skrivende stund blevet delt mere end 12.000 gange.

- I dag kl ca. 10.30 var du ude at handle med din familie i Kvickly Holstebro. Det var jeg også, med min fire dejlige børn. Dine ellers så nydelige børn opdagede min søn stå og tickse, han står og ryster på hovedet og kigger nervøst på dine to drenge (tænker de er på samme alder som min). De peger begge på min søn og starter et hysterisk grin, efterfulgt af sætningen "hold kæft hvor ser han dum ud, sådan en mongol" Min søn som i forvejen er MEGET bevist om sin sygdom og usikker på omverdenen kigger nervøst på mig, forklarer hun først.

Tina Bojesen vil derfor komme sin søn til undsætning.

- Jeg siger derfor ordret "hov drenge, det var ikke pænt sagt, han kan ikke gøre for det". Her efter kigger du intenst på mig og hvor jeg nu troede jeg ville møde en forstående mor som kunne vise sine børn hvordan man opfører sig møder jeg istedet dette svar " Du skal overhovedet ikke tale til mine børn, hvis du ikke kan tåle mosten må du jo holde mongolbarnet hjemme”, skriver den knuste mor.

Hun svarede ikke på den anden mors bemærkning.

- jeg tog istedet mit barn i hånden mens mine tårer pressede sig på. Behøver jeg sige at jeg havde en meget ulykkelig søn?!?? Jeg har ikke lavet andet end at kompensere for DIN fejl hele dagen. Jeg har grædt og LOVET min søn at det ALDRIG kommer til at ske igen. Men ved du hvad?!? Jeg er bange for at møde en som dig igen, skriver Tina Bojesen.

Hun opfordrer kvinden til at søge hjælp.

- Jeg er sikker på hvis du møder folk med åbne arme og vil lærer at forstå, så vil dine drenge også. Og så vil de vokse op og blive ligeså fantastiske som MIN søn. Mvh. En ked men rummelig mor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Kære kvinde som absolut ikke ejer følelsen af empati. I dag kl ca. 10.30 var du ude at handle med din familie i...

Posted by Tina Bojesen on 2. maj 2015

 

 

Dagens Gossip