Kvinde opsporer sin mor - opdager at hun er gift med sin egen bror

Som spæd blev den nu 39 år gamle Adriana efterladt i Brasilien af sin mor.

Det samme blev hendes to år yngre mand, Leandro.

Adriana og Leandro har været gift i syv år, og har en fælles datter på seks år.

Det brasilianske par har begge brugt en stor del af deres liv på at finde deres respektive mødre, som tilfældigvis begge har navnet Maria.

Det skriver Daily Mail

LÆS OGSÅ: Kvinde skal i fængsel for at aflyse brors bryllup

Ingen af dem havde dog forestillet sig, hvad der ville ske, når de fandt frem til deres mødrende ophav: Det var den samme Maria, de havde brugt et helt liv på at opspore.

Adriana blev efterladt hos sin far, da hun blot var ét år gammel. Siden flyttede hun fra den by, hun var født i, for at arbejde et andet sted, og efterfølgende blev hun gift og fik tre børn.

Leandro var hele syv år gammel, før han fandt ud af, at den mor, han var vokset op med, i virkeligheden var hans stedmor, og at hans biologiske mor havde forladt ham. Han flyttede aldrig fra hjembyen Sao Paulo.

LÆS OGSÅ: Drømmepigen forsvandt fra forelsket flypassager - men så besluttede han sig for at finde hende

Adriana blev skilt fra sin første mand for ti år siden, og mødte sin store kærlighed, da hun flyttede tilbage til Sao Paulo og mødte sin store kærlighed; Leandro, som hun nu har været gift med i syv år.

Uden held havde Ariana det meste af sit liv forsøgt at opspore sin mor, og i sidste måned søgte hun hjælp hos en brasiliansk radiostation. I denne uge blev de genforenet live i radioen, og i slutningen af programmet afslørede moderen, Maria, en hemmelighed - hun havde en søn, Leandro, som ikke kendte til hende.

LÆS OGSÅ: Simon sidder i kø i fem dage for kærligheden

Den oplysning fik forståeligt nok Adriana til at bryde helt sammen.

- Det er helt ufatteligt, hvad du fortæller mig. Leandro er min mand, græder Adriana i radioshowet “The Time Is Now”.

- Nu er jeg bange for at gå hjem og opdage, at Leandro ikke vil have mig mere. Jeg elsker ham så højt.

Søskendeparret har efterfølgende kontaktet radiostationen og fortalt, at de har besluttet at blive sammen, selvom de har den samme mor.

- Kun døde kan skille os ad. Alt dette er sket, fordi gud ville have, det skulle ske., siger Adriana, der dog slår fast, at de ikke ville have fundet sammen, hvis de havde kendt til deres søskendebånd fra starten.

- Vi havde da moret os over, at vores ukendte mødre havde det samme navn, men det er jo et meget almindeligt navn, så vi troede bare, det var et rent tilfælde, fortæller hun.

 

Dagens Gossip