Kvinde overværer tasketyveri på Roskilde Station: Hendes reaktion er beundringsværdig

Hvad ville du gøre, hvis du opdagede, at et par mænd var ved at stjæle en fremmede kvindes pung på gaden? Ville du kigge den anden vej og lade som ingenting, eller ville du ringe til politiet eller måske forsøge at finde en stor stærk mand, der kunne gribe ind.

Mulighederne er mange, men da en kvinde på Roskilde Station igår blev vidne til et lommetyveri, valgte hun at tage sagen i egen hånd.

Læs også: Børnelokker prøvede at trække jysk skoledreng med sig: Det kom han til at fortryde

Episoden udspillede sig, da et par unge mænd med indvandrerbaggrund gik påfaldende tæt på en 52-årig kvinde, der netop havde været inde i kiosken på Roskilde Station og var på vej ud af stationen. Med et snuptag havde en af mændene kvindens pung, som forinden lå i hendes jakkelomme, i hånden. Det skriver sn.dk.

Det så kvinden, der sad i en bil. Hun løb ud af bilen og hen mod lommetyveriet, mens hun råbte: "Du afleverer bare den pung!”.

Det fik lommetyven med pungen i hånden til at sige til pungens ejermand: “Du tabte vist denne her!”, hvorefter mændene løb væk fra stedet uden pungen.

Læs også: Hvis du finder en mønt fastklemt i bildøren, så skal du straks gøre dette

De to kvinder, vidnet og “offeret”, løb straks efter mændene, der løb mod cykelkælderen på Roskilde Station. På trods af indsatsen lykkedes det ikke kvinderne at fange de tre mænd, som beskrives som 18-20 år og med indvandrerbaggrund.

Den 52-årige kvinde kan takke den handlekraftige kvinde for, at hun ikke mistede sin pung.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip