Kvinde skal lave laks til aftensmad: Det, hun finder i pakken, sprænger kvalmeskalaen

Forbered dig på det klammeste, du længe har set. Disse ord kunne nogen godt have sagt til Jen Chfits, inden hun tog ”aftensmaden” ud af køleskabet mandag aften.

Menuen stod på laks, men da hun greb fat i pakken får hun øje på en stak hvide, levende orme, der mæsker sig i fisken:

- Hovederne stak ud af fisken. Jeg stod bare der og havde følelsen af, at noget kravlede på mig. Det var virkelig klamt, siger hun til abc15.com.

Læs også: Klam kvinde piller død hud af fødderne og putter det i mælken

Hun har ikke lyst til at spise fisk igen foreløbigt, uddyber hun - se hendes hjemmevideo af oplevelsen under artiklen.

Fisken havde hun købt i supermarkedet ”Fry” i Arizona, men det er ikke unormalt at finde parasitter i fisk, melder de lokale fødevaremyndigheder. Husk blot at steg den godt for en sikkerheds skyld, lyder rådet…

Fødevarestyrelsen herhjemme skriver om samme emne, at:

- Fisk kan indeholde parasitter (marine rundorme, ikter og bændelorme), der kan overleve, selvom de bliver spist af mennesker. 

Her på redaktionen siger vi derfor; smid den ud eller byt den i den butik, du har købt den i, hvis du oplever samme ækle ”besøg”.
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Pay close attention to the fish at Fry's before buying

Posted by Jen Chafitz on Sunday, June 28, 2015

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip